Over ons

Tulser is partner van Tulser Global. We werken nauw samen met onze partner en gebruiken de methodieken en concepten in onze dagelijkse praktijk.

Tulser staat voor L&D. Wij zijn businesspartners voor L&D-afdelingen, die met meetbare businessimpact het verschil in organisaties (willen) maken. Dit berust niet op toeval, want via de tijdlijn, publicaties en cases is het zichtbaar dat nationale én internationale klanten én collega’s ons zien als een expertbureau.  

Letterlijk in de hele wereld implementeren organisaties 70:20:10 door gebruik te maken van de door ons ontwikkelde 70:20:10 methodiek, performance support en de nieuwe L&D-businessmodellen.  

Klanten vertellen dat werken met ons de interne positie van L&D versterkt. Dat is ook de bedoeling. Onze dienstverlening is met name gericht op partnership en resultaatgerichte oplossingen met een toename van de L&D-kracht. Dan is het wel nodig om verder te gaan dan 70:20:10 als een leermodel te zien. Met klanten implementeren wij de 70:20:10 methodiek om de dienstverlening en de werkprocessen te verbeteren en te vernieuwen met meetbare businessimpact. En het goede nieuws is dat onze methodiek overal werkt. 

Wij staan voor L&D in Nederland én internationaal. Daarom gaan wij door met de ontwikkeling van nieuwe methoden en technieken om de verschuiving van het traditionele leerparadigma naar het performance paradigma te ondersteunen.

Hiervan wordt iedereen sterker. Niet alleen L&D, maar ook de klanten van L&D. En daar is het uiteindelijk allemaal om te doen. Meer L&D-kracht om mens en organisatie integraal én resultaatgericht te ontwikkelen – met meetbare businessimpact. Dit is de Value Creation Roadmap voor L&D om actueel en relevant te blijven in organisaties.

Ook interesse om het Tulser DNA te ervaren? Tulser is een anagram van Result en dat brengen wij mee om L&D te versterken.

Contact

AINSI-Complex
Lage Kanaaldijk 113A
6212NA Maastricht
Telefoon: +31 (0)43 356 1444